PIZZA GRANDI NIEUWEGEIN

PIZZA GRANDI NIEUWEGEIN Bezorgcentrum

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1935 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Grandi Nieuwegein. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 21:52 Duurde veelste lang en toen ikbelsw naar pizza grandi, kreeg ik een bandje met de tekstekst dat zij tot 14/8 gesloten waren i.v.m. vakantie!??. Dit is al de zoveelste keer dat we veelste lang op onze bestelling bij pizza grandi moeten wachten en wij
7 aug 2022 om 23:40 Vanavond pasta carbonara besteld met als pasta macaroni. Deed me bakje open geen macaroni maar penne. Saus was water dun het leek wel kook vocht ook zat er geen ei aan toegevoegd. Volgende keer zal ik deze niet meer bestellen.
7 aug 2022 om 19:16 AL 34 jaar de beste pizza's van Nieuwegein.
6 aug 2022 om 22:32 We werden gebeld dat de bezorging zeer lang zou duren dus of we het wilden halen. Blijken alle extra toppings (waar wel voor betaald is) niet op de pizza's te zitten. De pizzas zijn van matige kwaliteit, de bodems zijn taai.
6 aug 2022 om 20:24 Tijdje moeten wachten op de pizza’s dat is nog geen ramp maar ze waren koud en we hebben zelf de oven aangezet om ze weer op te warmen.. wel hele vriendelijke bezorger !
6 aug 2022 om 20:14 Teleurgesteld, meer dan 2 uur na onze bestelling pas bezorgd. Eten was lauw. Slecht omdat je niet op hoogte wordt gehouden, thuisbezorgd stuurde dat het eten al onderweg was maar toen duurde het nog 90 minuten, zelf 2 maal nagebeld.
4 aug 2022 om 20:58 Mijn pizza zal helemaal aan de bovenkant van de doos geplakt. De doos was helemaal ingezakt en toen ik aan het eten was voelde ik iets hards. En ja hoor een nietje in mijn pizza. Ik ben echt niet te vrede meer over grandi.
31 jul 2022 om 22:26 Wat verschrikkelijke tent is dit. Na 2 uur! Werden onze pizza’s bezorgd en zat er een verkeerde pizza tussen! Na gebeld te hebben, werd mij verteld dat het werd opgelost, een uur later nog steeds geen pizza! Pizzabodem matig en taai, nooit meer!
31 jul 2022 om 20:54 Belachelijk dat de bezorging zo lang heeft geduurd! Ruim 1.5u moeten wachten, eten was van matige kwaliteit. Erg jammer want was normaal zeer tevreden!
31 jul 2022 om 19:28 Ruim 2 uur gewacht
31 jul 2022 om 19:01 Om 16.39 pizza besteld om 17.30 staat op volgsite we staan zo voor de deur niet dus om 17.55 gebeld zegt men het is erg druk over een half uur krijgt U uw bestelling werd dus 18.25 uur dus bijna twee uur later volgens mij bestelling vergeten?
28 jul 2022 om 21:28 Dönerschotel besteld, bleek het kip te zijn, wat een teleurstelling. Dat hadden ze er wel bij mogen vermelden. Patat was wel goed.